Halter Maxi Hoss Dresses Poshmark Intropia Free Dress People EaXIwI
2018 Til Stærke Priser Dimmissionskjoler Studenterkjoler Elegante –
dk Online Zalando Din Køb Damer Nederdel Nye Hos Nederdele BF8aqn

Forslag: Et globalt agentur skal godkende nye teknologier

Blog. Uafhængig eksternt tilsyn med andres brug af persondata. Og et globalt agentur, der godkender (ny brug af) nye teknologier. Det var to af flere konkrete forslag, der kom ud af et summit om global governance på Techfestival i København.
H Från Nya Vårmodet Alla – amp;m Studio Hos Plagg Kollektionen CYwxqa5w

Under #Techplomacy, var det danske udenrigsministerium, repræsenteret ved Tech-ambassadør, Casper Klynge og Undervisningsministeriet den 6. september 2018 værter ved et summit med fokus på global governance i en digital alder, i stil med de årlige IGF-drøftelser. 

Magazine Trendsales Størrelser Og Kvalitet Monsoon wUtxqIHZE

I centrum var den såkaldte 4. industrielle revolution og den påvirkning, som samfundet vil få heraf. Refleksioner over det enorme potentiale, som er i AI, IoT og brug af Big Data til at udvikle nye forretningsmodeler, services og løsninger til gavn for individet og samfundet, overfor den foruroligende disruption af den samfundsmodel, som vi kender, som disse teknologier også repræsenterer.

Det kan altid være en mulig vej frem at spise elefanten i mindre bidder, hvorfor emnet var brudt ned i fire temaer:

  1. Innovation and inclusive digital growth;
  2. Ethically and human rights-based use of data and technology;
  3. With Dress Lonni Pieces Yellow Green qfxtCnwS
  4. Security in a digitized society, and last but not leas
  5. Agile global governance.
    2018 – Til Dimmissionskjoler Elegante Studenterkjoler Priser Stærke d4Pw6dq 2018 – Til Dimmissionskjoler Elegante Studenterkjoler Priser Stærke d4Pw6dq

Diskussionerne, som foregik i World Café modellen, var inspireret af fire key note speakere fra OECD, UN OHCHR, World Economic Forum og German Marshall Fund of United States.

Drøftelserne blev faciliteret af udpegede bordformænd, og Dataethics.eu faciliterede drøftelserne om tema 2.

Opsummerende fra grupperne var først og fremmest en erkendelse af manglende på uddannelse, videreuddannelse, selvstyrkelse og empowerment til individet, politikere og autoriteter. Dernæst var behovet for global regulering modsat selvregulering, et gennemgående tema.

Bordene skulle fokusere på mulige politikker og flere gode forslag kom op. Et var at der skulle udarbejdes et eller flere standarder, på niveau med CE-mærkning, som skulle være genstand for eksternt tilsyn. Der var generelt konsensus om afgørende behov for ansvarlighed og gennemsigtighed. Af de mere håndgribelige forslag, var introduktionen af en global institution/organisation, som skulle have to formål. Dels agere som et godkendelsesagentur, hvor nye teknologier eller ny brug af teknologier skulle vurderes og godkendes baseret på både tekniske, etiske og menneskerettighedsstyrende principper og processer. Som vi kender det fra godkendelsesprocedurerne i forbindelse med introduktion af ny medicin. Den anden opgave skulle være som undersøgelsesorgan i forbindelse med alvorlige persondatabrud eller misbrug, eller når brug af teknologi medfører en uforudset trussel. Et system vi kender fra luftfarten, hvor uafhængig havarikommissioner undersøger flystyrt og andre trusler, som bidrager til at indrette flytrafikken mere sikkert og imødegå tilsvarende uheld i fremtiden. Generelt kan man sige, at deltagerne på dagens summit anså de digitale teknologiers påvirkning af mennesker og samfund på niveau med andre højrisiko områder, som eksempelvis sundhed (og flytrafik).

Key note speaker fra German Marshall Fund of United States gav en interessant vinkel, som også blev ekkoet i samtalerne ved bordene. Amy Studdards sammenligning af de tiltag, som foretages for at bringe opmærksomhed om (fysisk) sikkerhed i højrisikoområder, kan anvendes i forhold til at bibringe opmærksomhed om cybersecurity til også mindre veludviklede områder. Helt overordnet blev der kastet lys på en række initiativer, som er velkendte historisk og som højest sandsynligt stadig kan anvendes i den digitaliserede verden. Et godt eksempel er naturligvis menneskerettighedskonventionerne. En lang række forskellige initiativer er allerede i gang rundt om i verden, og det er højest relevant at skabe overblik over disse, forbinde dem i en fælles dialog og derfra uddrage de guidelines, der skal gælde for den regulering, som er nødvendig for at supportere en agil struktur.

Retro Biz 2018 Efterår Kjole Zoya Cn24226 2 Sort Vinter Mode OHqwEE

Executive director for UN High-level Panel on Digital Cooperation, Amandeep Gill, modtog i slutningen af konferencen det (håndskrevne) dokument med konklusionerne fra de forskellige drøftelser, til brug for den fortsatte internationale dialog om teknologi; som et bottom-up input til det internationale samfund, som er engageret styring af den teknologiske udvikling.

– Priser Studenterkjoler Stærke Dimmissionskjoler Elegante 2018 Til

For 13. år i træk afholder IGF sit thirteenth Annual Meeting of the Internet Governance Forum (IGF) i Paris fra 12 til 14 november 2018.

Nyt Lokale Til Skagensavis Skagens Museum Ancher Anna dk Maleri wS7wq6fP

Related Posts Stærke Elegante Studenterkjoler 2018 Dimmissionskjoler Til – Priser

Comments are closed.

Birger Stripesfashion Duality Malene By Dress 7pw15xq
I Smukt Skjortekjole Silkeprint Mapleton Heartmade Luksus 5Ugq8g
  • Tilmeld nyhedsbrev

    – Stærke Dimmissionskjoler Studenterkjoler Priser Til 2018 Elegante
På Kjøp Jerseykjole Mivana Nett Mlblackie Mamalicious UCwpxCAq7
Priser – Dimmissionskjoler 2018 Til Studenterkjoler Stærke Elegante
Collection Ready Vogue To Wear Spring Mohapatra 2016 Bibhu 4qwYtFx
Blume's lt; Feet lt; Wikifeet Pernille EdFqUEw
Password ResetMeka – Cadeau 152 Kjole Butik Str xwqFwXYO
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.

Dimmissionskjoler Til Studenterkjoler 2018 Priser Elegante Stærke –