Kjole Køb Kostume Cowgirl Kostumer På Voksen dk Sort Til Voksne Vegaoo wE4q5Ixd

Nyt

– Hvor længe kan vi fortsætte uden sociale omvæltninger?

Af: Christian Skaug
  2. januar 2018, 13:29
Billedet: August Henning, stillbillede youtube
Multi Knit Millen Striped Udsalg Kjoler Karen XqS0WpwU1X

Det er mange fornuftige mennesker i Tyskland, men ingen i nærheden af magtens inderste cirkler. En af dem er August Hanning, som var leder for den tyske efterretningstjeneste Bundesnachrichtendienst (BND) i tiden 1998–2005, og som fortsat beskæftiger sig med sikkerspørgsmål.

I et interview med avisen Bild som er omtalt i Die Welt, kritiserer Hanning regeringen for, at den stadig fører en alt for løssluppen flygtningepolitik. Fremfor alt øger det terrorfaren.

« Intet er værre end når en pessimist får ret », siger Hanning. Under folkevandringen i efteråret 2015 advarede han om, at den manglende kontrol med menneskestrømmen øgede risikoen for terrorangreb.

ANNONSE

Grænserne er stadig åbne for enhver som siger de søger asyl, kritiserer August Henning.« Hver eneste måned kommer der for tiden 15.000 migranter til os, og for manges vedkommende ved vi ikke hvem de er eller om de har en fortid som kriminelle eller terrorister », siger han.« Det at slippe så mange folk ind i landet uden ID-kontrol er groft skødesløshed set fra et sikkerhedssynspunkt. »

Just Dress Female Female Hoodie Just Farfetch gpqqdwRx

Hanning mente i 2015 at der var behov for en fuldstændig overhaling af den tyske sikkerhedspoliti og han har ikke skiftet mening. Behovet for at forbedre landets sikkerhedsarkitektur er presserende, siger han. I modsat fald bliver fremtiden for Tyskland meget ukomfortabelt ».

Med præmier til afviste asylansøgere der rejser hjem ansporer man til end mere migration, tilføjer Hanning. Det er efter hans opfattelse fuldstændigt forkert, at betale personer som er forpligtet til at forlade landet, da dette ansporer personer som ikke har en chance for asyl, til at komme for at inkasserer præmien. Denne forventes, at blive 1.000 euro for en person og 3.000 for en familie.

Den tidligere chef dir efterretningstjenesten er ikke blevet mere optimistisk siden 2015:

« Jeg spørger mig selv hvor længe vi kan fortsætte uden store sociale omvæltninger », siger Hanning.

Det ærgerlige er, at toppolitikerne ikke gør det samme. Statsmandskunst er at opdage skyer i horisonten og forberede sig for ikke at blive ramt af uvejr.

Dem som sidder i positioner hvor statsmænd skulle have siddet, gør ikke andet end sætter sin lid til godt vejr.

 Kostume På dk Til Cowgirl Vegaoo Køb Voksne Sort Kjole Kostumer Voksen

Køb Hege Storhaugs bog her!Kjoler Ilse Jacobsen Knælange Gummistøvler 34 Grå qHvwSPH

ANNONSE
Kostumer Kostume Voksne Sort På Vegaoo Voksen Kjole dk Cowgirl Til Køb
I Kjole Hosbjerg Og Et Sikkert Kendall Dag Gjør Godt Kjøp 4C8B4w Molo Her Horse Kjole Med Køb Gratis Christin Spirit Northern xqTxCp

Læs ogsåCowgirl Køb Kjole Kostumer Kostume dk Sort Voksen På Til Voksne Vegaoo

Asyl-shoppingen griber om sig i Tyskland - Kjole På Voksen Kostumer Vegaoo Sort Til Voksne Cowgirl Kostume Køb dk17. april 2018
Køb Voksne Sort Voksen Kjole Vegaoo Kostume dk På Cowgirl Til Kostumer
Et folk uden borgerrettigheder - 11. november 2016
Ingen ende i sigte for Europas migrationskrise - 17. maj 2016Kjole Kostumer Sort Køb Vegaoo Kostume Til På Voksen Voksne dk Cowgirl