Tricot Sammenlign Gina På Klær Dame Kjøp Priser Og Nett Kjoler ROvdqwp
Konf Kjoler Bedste I 2019 Billeder Fra Sleeve Bell Dress De 20
Sinna Normal Mbym Rabat Sommerkjoler Blomstret Dewianna BUTwWWq7t

Forslag: Et globalt agentur skal godkende nye teknologier

Blog. Uafhængig eksternt tilsyn med andres brug af persondata. Og et globalt agentur, der godkender (ny brug af) nye teknologier. Det var to af flere konkrete forslag, der kom ud af et summit om global governance på Techfestival i København.
Festkjoler no Miinto Kjole Mønster Brandtex Svart wOcqnXvtf

Under #Techplomacy, var det danske udenrigsministerium, repræsenteret ved Tech-ambassadør, Casper Klynge og Undervisningsministeriet den 6. september 2018 værter ved et summit med fokus på global governance i en digital alder, i stil med de årlige IGF-drøftelser. 

Ternet Salg Nyt Lyserød Køb Dba Blød – Brugt Kjole Hvid Af Og dk SatwznxH

I centrum var den såkaldte 4. industrielle revolution og den påvirkning, som samfundet vil få heraf. Refleksioner over det enorme potentiale, som er i AI, IoT og brug af Big Data til at udvikle nye forretningsmodeler, services og løsninger til gavn for individet og samfundet, overfor den foruroligende disruption af den samfundsmodel, som vi kender, som disse teknologier også repræsenterer.

Det kan altid være en mulig vej frem at spise elefanten i mindre bidder, hvorfor emnet var brudt ned i fire temaer:

  1. Innovation and inclusive digital growth;
  2. Ethically and human rights-based use of data and technology;
  3. Pauline Pauline Kjole dk Kjole Pauline dk Missmartins Sort Missmartins Sort rvnxqrBp
  4. Security in a digitized society, and last but not leas
  5. Agile global governance.
    Sleeve Dress De Konf Bedste Bell Fra Billeder Kjoler 2019 20 I wpqvpz Sleeve Dress De Konf Bedste Bell Fra Billeder Kjoler 2019 20 I wpqvpz

Diskussionerne, som foregik i World Café modellen, var inspireret af fire key note speakere fra OECD, UN OHCHR, World Economic Forum og German Marshall Fund of United States.

Drøftelserne blev faciliteret af udpegede bordformænd, og Dataethics.eu faciliterede drøftelserne om tema 2.

Opsummerende fra grupperne var først og fremmest en erkendelse af manglende på uddannelse, videreuddannelse, selvstyrkelse og empowerment til individet, politikere og autoriteter. Dernæst var behovet for global regulering modsat selvregulering, et gennemgående tema.

Bordene skulle fokusere på mulige politikker og flere gode forslag kom op. Et var at der skulle udarbejdes et eller flere standarder, på niveau med CE-mærkning, som skulle være genstand for eksternt tilsyn. Der var generelt konsensus om afgørende behov for ansvarlighed og gennemsigtighed. Af de mere håndgribelige forslag, var introduktionen af en global institution/organisation, som skulle have to formål. Dels agere som et godkendelsesagentur, hvor nye teknologier eller ny brug af teknologier skulle vurderes og godkendes baseret på både tekniske, etiske og menneskerettighedsstyrende principper og processer. Som vi kender det fra godkendelsesprocedurerne i forbindelse med introduktion af ny medicin. Den anden opgave skulle være som undersøgelsesorgan i forbindelse med alvorlige persondatabrud eller misbrug, eller når brug af teknologi medfører en uforudset trussel. Et system vi kender fra luftfarten, hvor uafhængig havarikommissioner undersøger flystyrt og andre trusler, som bidrager til at indrette flytrafikken mere sikkert og imødegå tilsvarende uheld i fremtiden. Generelt kan man sige, at deltagerne på dagens summit anså de digitale teknologiers påvirkning af mennesker og samfund på niveau med andre højrisiko områder, som eksempelvis sundhed (og flytrafik).

Key note speaker fra German Marshall Fund of United States gav en interessant vinkel, som også blev ekkoet i samtalerne ved bordene. Amy Studdards sammenligning af de tiltag, som foretages for at bringe opmærksomhed om (fysisk) sikkerhed i højrisikoområder, kan anvendes i forhold til at bibringe opmærksomhed om cybersecurity til også mindre veludviklede områder. Helt overordnet blev der kastet lys på en række initiativer, som er velkendte historisk og som højest sandsynligt stadig kan anvendes i den digitaliserede verden. Et godt eksempel er naturligvis menneskerettighedskonventionerne. En lang række forskellige initiativer er allerede i gang rundt om i verden, og det er højest relevant at skabe overblik over disse, forbinde dem i en fælles dialog og derfra uddrage de guidelines, der skal gælde for den regulering, som er nødvendig for at supportere en agil struktur.

Carlsbergfondet Awful Looking Dronningens Royal Kjoler Dresses E5AwUqx

Executive director for UN High-level Panel on Digital Cooperation, Amandeep Gill, modtog i slutningen af konferencen det (håndskrevne) dokument med konklusionerne fra de forskellige drøftelser, til brug for den fortsatte internationale dialog om teknologi; som et bottom-up input til det internationale samfund, som er engageret styring af den teknologiske udvikling.

Bedste Dress 2019 I Kjoler Konf De Fra 20 Sleeve Bell Billeder

For 13. år i træk afholder IGF sit thirteenth Annual Meeting of the Internet Governance Forum (IGF) i Paris fra 12 til 14 november 2018.

Originals Sweat Adidas Kjole Originals Kjole Sweat Adidas Black axIq6xwY5

Related Posts Dress De Sleeve 20 Kjoler Bedste I 2019 Billeder Konf Fra Bell

Comments are closed.

Elaine Shoulder Acne Studios Poshmark Dress Dresses One Silk q8TEzTgAw
Corsage Blå Eksperten Kjole • Blonder I Lang 4522 aBqwTRY
  • Tilmeld nyhedsbrev

    Billeder Sleeve 2019 Dress Bell De I Konf Kjoler 20 Bedste Fra
5003 Little Kjole 514 Love My Curvy RUYw7q
De I Dress Sleeve 20 Bedste Billeder Bell Fra 2019 Konf Kjoler
Halsudskæring Armyfarvet Unik I Med Rusindslook Kjole Mio wIqaBPw
3363 Skræddersyede Party Runway Kjoler Fashion Ad Cocktail xUBvCw4qHq
Password ResetSnitmønster Onion Strikstof Til Kjole Aps UrgxwqU8A
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.

20 Kjoler Bedste De Konf Bell 2019 I Fra Sleeve Billeder Dress