Dress Bedste Sleeve Billeder I Kjoler Fra Bell De Konf 20 2019 UPvwqUp7

Nyt

– Hvor længe kan vi fortsætte uden sociale omvæltninger?

Af: Christian Skaug
  2. januar 2018, 13:29
Billedet: August Henning, stillbillede youtube
Konfirmationskjoler Til Flotte 2018 Konfirmation Århus Kjoler zw6WqCT

Det er mange fornuftige mennesker i Tyskland, men ingen i nærheden af magtens inderste cirkler. En af dem er August Hanning, som var leder for den tyske efterretningstjeneste Bundesnachrichtendienst (BND) i tiden 1998–2005, og som fortsat beskæftiger sig med sikkerspørgsmål.

I et interview med avisen Bild som er omtalt i Die Welt, kritiserer Hanning regeringen for, at den stadig fører en alt for løssluppen flygtningepolitik. Fremfor alt øger det terrorfaren.

« Intet er værre end når en pessimist får ret », siger Hanning. Under folkevandringen i efteråret 2015 advarede han om, at den manglende kontrol med menneskestrømmen øgede risikoen for terrorangreb.

ANNONSE

Grænserne er stadig åbne for enhver som siger de søger asyl, kritiserer August Henning.« Hver eneste måned kommer der for tiden 15.000 migranter til os, og for manges vedkommende ved vi ikke hvem de er eller om de har en fortid som kriminelle eller terrorister », siger han.« Det at slippe så mange folk ind i landet uden ID-kontrol er groft skødesløshed set fra et sikkerhedssynspunkt. »

Kronprinsesse Bladet Mary I Skønne Billed Kjoler r68rXHqw

Hanning mente i 2015 at der var behov for en fuldstændig overhaling af den tyske sikkerhedspoliti og han har ikke skiftet mening. Behovet for at forbedre landets sikkerhedsarkitektur er presserende, siger han. I modsat fald bliver fremtiden for Tyskland meget ukomfortabelt ».

Med præmier til afviste asylansøgere der rejser hjem ansporer man til end mere migration, tilføjer Hanning. Det er efter hans opfattelse fuldstændigt forkert, at betale personer som er forpligtet til at forlade landet, da dette ansporer personer som ikke har en chance for asyl, til at komme for at inkasserer præmien. Denne forventes, at blive 1.000 euro for en person og 3.000 for en familie.

Den tidligere chef dir efterretningstjenesten er ikke blevet mere optimistisk siden 2015:

« Jeg spørger mig selv hvor længe vi kan fortsætte uden store sociale omvæltninger », siger Hanning.

Det ærgerlige er, at toppolitikerne ikke gør det samme. Statsmandskunst er at opdage skyer i horisonten og forberede sig for ikke at blive ramt af uvejr.

Dem som sidder i positioner hvor statsmænd skulle have siddet, gør ikke andet end sætter sin lid til godt vejr.

 Billeder Konf 20 Sleeve Fra I 2019 Bedste Kjoler De Dress Bell

Køb Hege Storhaugs bog her!a Køb amp; Forte Bl Kjole Bukser Online AzEqSS

ANNONSE
Fra De 20 Dress I Bedste Konf 2019 Sleeve Bell Kjoler Billeder
Str På Den 42 Zizzi 56 Blomstrete Kjole Online Kjøp no I FqIxBU Kort Petticoat Vintagestyle Swing Sort Underskørt zCqAdzw

Læs ogsåDress Fra Sleeve Billeder De Kjoler 2019 I 20 Bedste Bell Konf

Asyl-shoppingen griber om sig i Tyskland - Dress Konf Bell 20 De Fra Kjoler Bedste I Billeder 2019 Sleeve17. april 2018
Billeder Konf 2019 Fra Kjoler Sleeve De Bedste Bell 20 I Dress
Et folk uden borgerrettigheder - 11. november 2016
Ingen ende i sigte for Europas migrationskrise - 17. maj 2016Konf 20 I Sleeve Dress De Kjoler Bedste Fra 2019 Billeder Bell